www.mojeafrika.czSTELLA TRAVEL
prvek 1
prvek 2
prvek 3
prvek 4
prvek 5
KontaktO společnostiDotazyRecenzeZájezd na míruKe staženíInformaceZájezdyUbytováníLetenkyAktualityÚvodní stránka
 

Ostatní země

Alžírsko, Burundi, Čad, Demokratická republika Kongo, Djibouti, Egypt, Guinea Bissau, Libérie, Mauretánie, Pobřeží slonoviny (Cote d´Ivoire), Rovníková Guinea, Sao Tome a Principe, Sierra Leone, Somálsko, Středoafrická republika, Tunis, Západní Sahara, Jižní Súdán

 

Letenky do celého světa

Ceny letenek se liší v závislosti na termínu, na leteckých společnostech a mnoha dalších faktorech. Najdeme Vám vždy nejvýhodnější spojení do jednotlivých destinací. Za vystavení letenky si účtujeme pouze 300 CZK. Máme rezervační systém.

 

Kanárské ostrovy (Španělsko)

Kanárské ostrovy (Španělsko)

Tenerife je největší ostrov Kanárského souostroví a je také jejich hlavním městem. Souostroví západních ostrovů je tvořeno 13 ostrovy, ležícími ve vodách Atlantiku. Skalnatá krajina Tenerife je pokryta banánovníky a ovocnými sady. Vrcholem ostrova je Mount Teide (3718 metrů) a je to nejvyšší hora Španělska. Ostrovy jsou řízeny ze Španělska, i když leží jen 90 km od afrického pobřeží a 1120 km od evropské pevniny. Ostrov Tenerife s hlavním městem Santa Cruz de Tenerife na severovýchodním pobřeží je oblíbeným prázdninovým místem, stejně tak jako další místa na ostrově.

 
 

Jazyk západní Afriky dioula

Dioula patří k dorozumívacím jazykům Západní Afriky - lingua franca. Oblast Západní Afriky se táhne od Mauretánie po Kamerun.

 

8 základních otázek při plánování safari

Všem klientům připravujeme cesty na míru podle požadavku.

 

Ostrov St. Helena

St.Helena má své první letiště,zatím se sem dalo dostat pouze lodí. Svatá Helena je jeden z nejodlehlejších ostrovů na světě,leží 1950 km od Angoly a 2900 km od Brazílie.

 

COVID -19 Afrika

Aktualizované informace najdete v sekci ke stažení, kde každý týden aktualizujeme stav. Pokud chcete znát aktuální situaci týkající se Covidu-19 v Africe, napište nám podáme Vám aktuální informaci, i zde se situace stále mění a vyvíjí, africké země se snaží postupně otvírat světu, ale každá země má odlišné podmínky. Každý den máme aktuální zprávy. ( email info@jizniafrika.cz) V brzké době budeme mít novou aplikaci, která monitoruje stav v každé zemi. Aktuální opatření v jednotlivých zemích najdete na stránkách mzv.cz Informace o letech do Afriky a o místních opatřeních najdete zde : https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm Pokud máte zájem o informace o situaci v jednotlivých zemích a o přijatých opatřeních, napište nám a rádi Vám je pošleme.

 

Dobrodružství v džungli v Západní Africe

Dobrodružství v džungli v Západní Africe

Existuje jen málo organizovaných výletů do zbytků džungle v Západní Africe. Např. v Sierra Leone najdete ostrov Tiwai Island uprostřed řeky Moa River - je to kouzelný deštný prales s hustými porosty stromů, opicemi, ptáky a hmyzem. Je to přírodní rezervace, průvodci vás vezmou se podívat na pygmejské hrochy a šimpanze, krokodýly a elektrické ryby. Můžete se tu projít i v noci s baterkou, žijí zde největší šneci na světě - 27 cm dlouzí a o váze 900 g.

 

Bezpečnostní pravidla na letištích

TISKOVÁ ZPRÁVA Praha, 17. 10. 2006. Pro cestující na letištích EU platí od pondělí 6. 11. 2006 nová pravidla pro provádění bezpečnostních kontrol v souladu s nařízením Evropské komise. Ta upravují zejména přepravu tekutin a gelů, zavádí maximální limit velikosti kabinových zavazadel a další doplňující postupy bezpečnostních kontrol. Cílem nových nařízení, která platí na všech letištích EU, na ...

všechny informace
 
 

Ubytování

Ubytování

 
Ostatní země

Geograficky patří k Africe i Réunion, Mayotte, St.Helena. I zde můžeme nabídnout ubytování a další služby.

 
napište nám své zážitky
 

TEXTOVÉ MENU:   | ÚVODNÍ STRÁNKA | AKTUALITY | UBYTOVÁNÍ | ZÁJEZDY | INFORMACE | KE STAŽENÍ | ZÁJEZD NA MÍRU | RECENZE | DOTAZY | O SPOLEČNOSTI | KONTAKT

Copyright 2008-2024:
Copyright © 2024 STELLA travel, všechna práva vyhrazena

NAVRCHOLU.cz